S4, Avsnitt 14 - Cancer is funny - Jason Micheli

I flera år har jag lyssnat i stort sett varje vecka på podcasten Crackers & Grapejuice, som drivs av bl.a. Jason Micheli, och i dagens avsnitt av min podd samtalar jag med Jason.

Han är Metodistpastor i Virginia, USA; författare till flera böcker och skribent för Mockingbird och The Christian Century. Han har, som sagt,  tillsammans med flera vänner, podcasten Crackers & Grapejuice.

Jason berättar sin berättelse om hur han kom i kontakt med kyrkan och Gud och hur han blev pastor. Vi pratar också om Crackers & Grapejuice, men mest pratar vi om hans bok, Cancer is funny, i vilken  han beskriver perioden då han fick den mycket svåra cancerformen Mantelcellslymfom och gick igenom behandlingar som nästan tog död på honom. Han lever fortfarande med cancern men den hålls i schack med behandlingar.

Det är ett roligt och innerligt samtal och det känns som om vi redan vore vänner.

 

Gilla och dela gärna avsnittet på sociala medier och till vänner, samt följ podcastens Facebooksida och skriv gärna dina funderingar och kommentarer antingen i kommentarsfältet under avsnittet på Facebooksidan eller kommentera här på bloggen

 

Länkar till avsnittet på Podbean och Spotify

 
Grace & Peace

 

0 kommentarer